Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2001, New York Travel ka arritur shpejt suksesin e saj të jashtëzakonshëm në fushën e turizmit si pjesë e grupit të madh ndërkombëtar New York Travel me seli në Gostivar. Kështu, ne u bëmë kompania e parë që menaxhimi i destinacioneve turistike në Maqedoni dhe në Ballkan dhe vendet egzotike.

Pse New York Travel?

Në vend që të kërkoni në faqet e internetit të shumta, udhëzuesit ose postimet e mediave sociale, thjesht mbështetuni dhe lini të gjitha profesionistëve, duke ju kursyer kohë të vlefshme.

Kurse para

Agjencia jonë ka qasje ekskluzive në oferta speciale dhe zbritje, duke ju ofruar opsionet më të mira të udhëtimit. Nëse dëshironi të përfitoni sa më shumë nga pushimet tuaja, ne mund ta realizojmë atë.

Këshilltar personal

Agjentët tanë do t'ju mundësojnë të organizoni udhëtime të paharrueshme. Kur rezervoni në internet, nuk dini kurrë saktësisht se me kë të kontaktoni ose kujt t'i drejtoheni për referime. Me ne, nga planifikimi deri në kthim, ju keni një këshilltar personal në dispozicion gjatë gjithë procesit.

Këshilla nga ekspertët

Agjentët tanë janë ekspertë të arsimuar që kanë udhëtuar dhe i njohin shumë mirë destinacionet tona, kështu që ata mund t'ju drejtojnë dhe ju udhëzojnë kudo që të shkoni. Përdorni njohuritë e tyre për të realizuar pushimet tuaja të ëndrrave. Vizitoni vendet që nuk mund t'i gjeni në Google.

Rreth Nesh
Logo

Explore the world with us

Aranzhmane Turistike

  • TURQI

  • EGJIPT

  • DUBAI

  • GREQI

  • SHQIPËRI

  • MAL TË ZI​

Kontakt

© 2024 New York Travel - Të gjitha të drejtat e rezervuara.