Dubai

Dubai, një xhevahir në Emiratet e Bashkuara Arabe, është një destinacion që ndërthur pa probleme traditën me modernitetin. Rrokaqiejt e lartë, qendrat luksoze tregtare dhe argëtimi i klasit botëror qëndrojnë në kontrast me trashëgiminë e pasur kulturore dhe peizazhet mahnitëse të shkretëtirës. Nga safaritë emocionuese në shkretëtirë dhe mrekullitë arkitekturore të mahnitshme si Burj Khalifa, deri te tregjet e gjalla dhe plazhet e pacenuara. Me një skenë të lulëzuar të artit dhe kuzhinës, Dubai ka diçka për të gjithë, duke e bërë atë një zgjedhje kryesore për udhëtarët që kërkojnë një aventurë unike dhe të paharrueshme në zemër të Lindjes së Mesme.

Logo

Explore the world with us

Aranzhmane Turistike

  • TURQI

  • EGJIPT

  • DUBAI

  • GREQI

  • SHQIPËRI

  • MAL TË ZI​

Kontakt

© 2024 New York Travel - Të gjitha të drejtat e rezervuara.