За нас

Основана во 2001 година, New York Travel брзо постигна успех и е исклучителна во областа на туризмот и е дел од големата меѓународна групација New York Travel, која се пресели во Гостивар. Така, ne u bëmë kompania e pirene тој менаџмент и дестинација туризам во Македонија и на Балканот и во странство.

Зошто патување во Њујорк?

Наместо да пребарувате на повеќе веб-локации, водичи, постиме и социјални медиуми, само поддржете ги линиите на сите професионалци, важечки е.

Курсе пара

Нашата агенција има ексклузивен пристап до специјални понуди и попусти, нудејќи ја најдобрата опција за патување. Ако сакате да додадете повеќе на вашиот одмор, не можеме да го направиме тоа.

Советник личен

Нашите агенти работат на организирање träjäto të paharruuable. Kur rezerboni në internet, nuk dini nejte exact se me ke të të kontakt ose küht t'i dirthoheni për referime. Јас не, од планирање до некаде, јас не сум имал личен личен достапност во текот на целиот процес.

Советота од чуват

Нашите агенти се експерти за образование кои патувале на многу дестинации, за да можат да ве водат каде и да одите. Искористете го вашето знаење за да ги реализирате вашите одмори од соништата. Vizitoni одмазда што не можете да ја најдете на Google.

За нас
Logo

Истражете го светот со нас

Туристички аранжмани

  • ТУРЦИЈА

  • ЕГИПЕТ

  • ДУБАИ

  • ГРЦИЈА

  • АЛБАНИЈА

  • ЦРНА ГОРА

Контакт

© 2024 Њујорк Патување - Сите права се задржани.