Дубаи

Дубаи, скапоцен камен во Обединетите Арапски Емирати, е дестинација која беспрекорно ја спојува традицијата со модерноста. Високите облакодери, луксузните трговски центри и забавата од светска класа стојат во контраст со неговото богато културно наследство и прекрасните пустински пејзажи. Од возбудливи пустински сафари и чудесни архитектонски чуда како Бурџ Калифа, до живи пазари и недопрени плажи. Со просперитетна уметност и кулинарска сцена, Дубаи има по нешто за секого, што го прави врвен избор за патниците кои бараат уникатна и незаборавна авантура во срцето на Блискиот Исток.

Logo

Истражете го светот со нас

Туристички аранжмани

  • ТУРЦИЈА

  • ЕГИПЕТ

  • ДУБАИ

  • ГРЦИЈА

  • АЛБАНИЈА

  • ЦРНА ГОРА

Контакт

© 2024 Њујорк Патување - Сите права се задржани.